Det flexibla golvet

Med Traficline är du flexibel - om dina behov ändras, t.ex. om produktionen förändras, kan du enkelt anpassa Traficline genom att flytta hela golvet eller delar av det! Här nedan hittar du golvplattor för alla tillfällen.

Designade golv

Skapa en känsla av värme, välj rött golv. Led kunden på rätt spår med en blå gång. Behåll företagsidentiteten, använd samma färg på golvet som i din logotype. Produktplacera! Tryck en bild av din produkt på en golvyta av 5 x 10 meter, eller hur stor eller liten som du vill. Bara fantasin sätter gränserna.

Montrar & utställningar

Traficline är lätt att lägga. I en monter eller i en mer permanent utställning kan du skapa en bra grund med ett designat golv. Logotypen tryckt på golvet, roliga mönster eller en diskret bakgrund. Kontakta gärna oss så kan vi komma med idéer och förslag.

Industrigolv

Inom industrin är golvplattor från Traficline populära. De skapar flexibilitet och kan lätt flyttas när lokaler byggs om och maskiner behöver flyttas. Standline, det dränerande golvet, ofta använt i högtrafikerade korsningar i fabriker, där det hindrar smutsen från att spridas in i fabriken. Andra vanliga användningsområden är kring maskiner som stänker olja, metallspån etc. som kan utgöra en fara för maskinoperatörer och smutsar ner lokalen. I kalla lokaler behåller Traficline sina goda egenskaper i låga temperaturer.

Butiksgolv

I byggvaruhus, proffsbutiker, lagerbutiker, billhallar, varuhus och trädgårdsbutiker är Traficline ett bra alternativ. Golvplattorna tål ett högt slitage och och är lätta att hålla rena. Vill man sedan möblera om i lokalen är det lätt att flytta golvplattorna och skapa nya gångar.

Problemlösande golv

Ibland finns det golv som uppfattas som problemgolv. Det kan vara att befintligt golv består av två, tre eller flera olika material. Då är det inte säkert att det finns något annat alternativ än att täcka hela golvet med Traficline. I ishallar är inte själva golvet problemet. Ändå är Traficline lösningen, ett mjukt tåligt golv som håller att gå på utan att göra skridskorna slöa.

Fungerar för många ändamål!

 • Butiksgångar
 • Ergonomiska arbetsplatsgolv
 • Mässor - montrar
 • Egna bilder eller loggor
 • Lättstädade golv i frysrum
 • Vägledande industrigolv

Bilhallar

I en bilhall är slitaget högt och det finns även krav på att det skall vara rent och snyggt. I denna typ av miljö passar det ypperligt att lägga Traficline. Det är enkelt att skapa gångar med hjälp av färgkombinationer eller specialdesignade ytor vilket hjälper kunderna att ta rätt vägar runt bland bilarna.


Läs mer

Sortiment

Söker du ett golv som är vackert, praktiskt och som kan profileras? Eller är du ute efter ett golv som är tåligt och kan flyttas vid behov? I vårt sortiment hittar du golvet som passar dina behov!

Läs mer

Golv med många egenskaper

 • Mjukt att gå på
 • Halkfritt
 • Stötdämpande
 • Tyst
 • Lättstädat
Visa bildgalleri

Golvad av bara tanken!

Visst är det en kittlande tanke att kunna lägga ett golv på strategiska ställen med din logotype på. Kolla in vårat bildgalleri och inspireras av olika lösningar.