Golv med många egenskaper

Med Traficline är du flexibel - om dina behov ändras, t.ex. om produktionen förändras, kan du enkelt anpassa Traficline genom att flytta hela golvet eller delar av det! Här nedan hittar du golvplattor för alla tillfällen.

Stötdämpande egenskaper

Ergonomiskt och stötdämpande

Golvplattorna lagda på ett betonggolv gör att det blir en behagligare yta att vara på. PVC-plasten har en stötdämpande effekt vilket upplevs som positivt för den som står och går hela dagarna. Den stötdämpande ytan är användbar även om man tappar saker i golvet. Chansen att saker håller är betydligt större om de faller på Traficline än direkt på betonggolvet.

Ljuddämpande egenskaper

Ljuddämpande

Med Traficline kan störande ljud från kundvagnar, palldragare eller vanligt skoklapper minskas. Ytan och materialet har en ljuddämpande effekt.

Flexibelt

Flexibelt

Med flexibel menas att golvet ligger löst och kan när som helst flyttas eller byggas om. Det är även flexibelt rent designmässigt och kan färgkombineras, tryckas och på olika sätt få fram effekter och stämningar. Om behoven ändras, exempelvis om produktionen förändras, kan du enkelt anpassa Traficline genom att flytta hela golvet eller delar av det. Skulle du flytta verksamheten, så kan du ta med Traficline till den nya lokalen.Läs mer

Sortiment

Söker du ett golv som är vackert, praktiskt och som kan profileras? Eller är du ute efter ett golv som är tåligt och kan flyttas vid behov? I vårt sortiment hittar du golvet som passar dina behov!

Läs mer

Golvplattor för flexibilitet

Med Traficline är du flexibel - om dina behov ändras, t.ex. om produktionen förändras, kan du enkelt anpassa Traficline genom att flytta hela golvet eller delar av det!

Visa bildgalleri

Golvad av bara tanken!

Visst är det en kittlande tanke att kunna lägga ett golv på strategiska ställen med din logotype på. Kolla in vårat bildgalleri och inspireras av olika lösningar.