Teknisk information om denna webbplats

Vi strävar efter att vår webbplats alltid skall vara tillgänglig för alla och med korta laddningstider. Om du upptäcker något som du inte finner tillfredställande så hör gärna av dig!

W3C

World Wide Web Consortium (W3C) har satt upp ett antal riktlinjer för webblayout, webbutveckling och testverktyg för att kontrollera om webbplatser efterföljer dessa. Tyvärr så är full implementation efter W3C standard i kombination av en modern form och kompatibilitet med olika läsare inte 100% möjlig. Vår webbplats har idag ett acceptabelt, men inte 100 procentigt resultat och jobbar hela tiden med att ligga så nära standard som möjligt utan att utesluta populära webbläsare.

Webbplatsproducent

Vår webbplats har producerats av Pema Reklambyrå

Webbläsarare och upplösning

Våra rekommendationer är att använder webbläsarna Firefox 1.5 eller Internet Explorer 6 eller senare versioner av dessa. Använder du en tidigare version eller en annan webbläsare kan vi inte garantera att innehållet visas korrekt. Om du är användare Mac/Apple så rekommenderar vi att du använder Firefox.

Upplösning

Vår webbplats är avsedd att ses med en upplösning på minst 1024x768 pixlar. Vi kan inte säkerställa att de färger, på t ex foton, du ser på din skärm stämmer till 100% med verkligheten, även om vi gör allt för att våra foton ska vara så representativa som möjligt. Färgåtergivningen kan också påverkas av inställningarna på din dator och monitor.


Läs mer

Golvplattor för flexibilitet

Med Traficline är du flexibel - om dina behov ändras, t ex om produktionen förändras, kan du enkelt anpassa Traficline genom att flytta hela golvet eller delar av det!

Läs mer

Golv med många egenskaper

  • Mjukt att gå på
  • Halkfritt
  • Stötdämpande
  • Tyst
  • Lättstädat
  • Snyggt
Visa bildgalleri

Golvad av bara tanken!

Visst är det en kittlande tanke att kunna lägga ett golv med företags logotype på strategiska ställen. Kolla in vårat bildgalleri och inspireras av olika lösningar.